D’obra d’art a bacallà esqueixat (la llarga vida d’un bocí de paper de cuina…)

Us heu parat a pensar quants minuts o segons utilitzeu un bocí de paper de cuina? Crec que avui l’Arcadi ha batut el rècord de la seva llarga durada, i això m’ha fet reflexionar sobre la rapidesa amb que el consumim a casa malgrat intentar utilitzar draps de cuina.

Després de fer l’activitat de pintar el paper de cuina amb retoladors i posar-hi gotetes d’aigua amb una xeringa per observar com es va escampant la tinta creant un espectacle de colors, l’Arcadi s’ha quedat només amb un quadradet de paper tintat de color taronja que ha remullat entre cassoles com si fos una esponja durant més d’una hora! És a dir, ha acabat jugant més amb les restes que fent l’activitat preparada… Així que mentrestant l’obra d’art de magnífics colors s’eixugava a l’aire per poder-li donar un altre ús (una bonica rosa), l’Arcadi ha acabat fent bacallà esqueixat amb el paperet entre aigua, xeringues i cassoles! No recordo la marca del paper de cuina que hem utilitzat, però de ben segur que devia ser bona per resistir tot el joc aigualit en mans del nostre petit cuiner.

Els jocs d’avui ens han fet repensar sobre l’ús d’aquest tipus de materials i el temps que tarden a desintegrar-se si no en fem un bon reciclatge!

 

1 comentari

  1. Marta

    Així m’agrada a experimentar!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s