Brown Bear!

Avui les nostres mestres de la llar @vedrunatarrega ens han recomanat el conte en anglès “Brown Bear, Brown bear, what do you see?”. Aquest conte és ideal per començar a treballar els animals i els colors amb els més petits! Aprofitant aquest recurs, amb l’Arcadi hem pensat fer unes titelles amb les imatges per tal de poder explicar el conte i treballar el vocabulari de forma més manipulativa. Així que hem imprès les imatges de la història en digital, les hem plastificat i les hem fet aguantar amb palets de fusta. Una vegada hem tingut el material preparat, hem explicat el conte i hem fet un parell de jocs per treballar algunes de les paraules. Tot plegat ha quedat força casolà però funcional. Us deixem aquí algunes imatges!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s