Rescatant tresors

Un dels millors regals que ens podeu fer a casa són materials per crear tot tipus de manualitats o jocs! Avui els tiets ens han deixat un regal magnífic! A la nostra entrada de casa hem trobat una caixeta farcida de pintaungles de colors fantàstics. No és que ens pintem gaire les ungles, però quan els hem vist, immediatament m’ha vingut al cap una activitat que fa dies que vaig veure a Pinterest i que volia provar. Es tracta de pintar una superfície, com pot ser paper, fusta, vidre, etc. amb pintaungles. Així doncs, avui hem tingut una oportunitat ideal! A més, a casa hem trobat unes rajoletes blanques plenes de pols i les hem rescatat per fer l’experiment.

Hem de dir-vos que no ha acabat de quedar com realment volíem, però el resultat és força xulo! Per fer-ho simplement hem posat un recipient amb aigua, hi hem submergit la rajola i hem tirat tres o quatre colors de pintaungles. Després, a poc a poc, hem tret les rajoles de l’aigua i les hem deixat al sol per assecar-se.

Avui l’Arcadi només ha fet d’observador, però ha gaudit molt veient l’espectacle.

De moment guardarem les rajoletes per decorar algun raconet de casa! Observant-les bé, són un reflex de la nostra família, quatre rajoles, quatre membres… Cadascú amb les seves peculiaritats però tots units en el conjunt. Les guardarem bé per tornar-les a treure a la llum i recordar aquests dies de confinament, que algun dia ens quedarà lluny i, fins i tot, trobarem a faltar.

1 comentari

  1. Marta

    M encanten han quedat molt guays. Sou uns artistes! 😍

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s