Així neixen els xefs :)

Aquests dies de confinament l’única cuina que l’Arcadi veu és la del seu pare i la d’en Nandu Jubany a través dels seus famosos vídeos d’Instagram. No em direu que no són bons referents…? 😀 I no em direu que molts de vosaltres no us heu fet fans del Jubany durant aquest confinament i el seguiu mentre us cauen els ulls durant la migdiada, quan allargueu l’estada al vàter, mentre doneu popa als vostres petits, o en altres ocasions fantàstiques que ens brinden aquests dies que estem vivint.En la nostra quotidianitat anterior a la clausura, l’Arcadi també veia cuinar molt a les seves àvies, es posava una cadira al costat del marbre i anava passejant les manetes per tots els ingredients. Esperem que amb aquesta pràctica, algun dia arribi a cuinar millor que la seva mare! :).Avui també hem cuinat, però ho hem fet amb espuma d’afaitar i colorant. Hem posat aquests ingredients dins de les petites cassoles i paelles de l’Arcadi, i hem començat a remenar! Primer de forma tímida, fent transvassaments amb les culleres i posant-hi, fins i tot, les herbetes de la terrassa. Poc després, però, l’Arcadi s’hi ha arremangat amb les mans, com els bons cuiners!- És finet, mama, finet!La sensació d’enfonsar tota la mà dins d’aquesta espuma plena de colors és realment agradable i permet un bon treball de l’estimulació tàctil i visual.Us deixem amb algunes imatges d’avui! Ha sigut difícil escollir-les ja que totes han captat un espectacle de colors fascinant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s