Pasta pasta!

Aquests dies de confinament les mestres de la llar @vedrunatarrega ens envien propostes diverses per fer a casa amb els més petits! Pasta de sal, manualitats primaverals, galetes, curses de cotxes, links de contes i vídeos musicals… Idees que sempre van molt bé!

Una de les activitats d’aquesta setmana ha sigut experimentar amb varietat de pastes. Un material que tots tenim a casa i és ben fàcil de preparar! A més, la proposta porta a un ampli ventall de possibilitats: transvassaments, fer sopes, classificar colors i formes, utilitzar forquilles i culleres per manipular i trencar la pasta, imaginar animalets, fer figures… Tot plegat ajuda a un bon treball de psicomotricitat fina!

Hem pogut passar una bona estona amb tots aquests aprenentatges! Gràcies “senyos!”. Us enviem un abraçada ben gran des de casa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s