Fesolets de colors!

Remenant pel Pinterest sempre trobes activitats que et venen ganes de provar amb els més petits! Fa uns dies que vaig veure l’activitat d’avui i em va picar la curiositat per dur-la a terme. Es tracta de pintar amb colorant alimentari fesolets, deixar-los assecar i ja tenim un material llest per poder jugar a cuinetes o fer transvassaments.

Per tal de pintar els fesols, primer els vam dividir en quatre bosses transparents de congelador i, posteriorment, vam tirar dins de cadascuna tres o quatre gotes de colorant. A continuació vam tancar les bosses i vam remenar-les perquè tots els fesols agafessin color. Quan vam acabar, vam posar tots els fesols en una caixeta separats per colors i ho vam deixar assecar durant unes hores.

L’endemà vam acabar tota la família jugant amb els fesols de colors 😄, fent carreteres, pastissos, omplint potets i fent mandales!

Puc assegurar que va ser una bona activitat familiar ben creativa, sensorial i entretinguda! A més, ja tenim un altre material per utilitzar en altres ocasions!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s