Boletes màgiques!

Avui la tieta Irene ens ha fet un regalet que ens ha anat molt bé per passar aquests dies de confinament! L’Arcadi ha pogut veure com unes boletes màgiques molt petites s’han fet grans amb l’aigua al cap d’unes hores! Tot aquest procés de creixement ens ha anat molt bé per treballar la paciència, l’espera i l’observació, aspectes que sovint necessitem a casa! Sobretot hem d’aprendre a saber esperar!

Vam deixar les boletes en remull tota una nit i avui a la tarda ja hi hem pogut jugar perquè s’han fet ben grans! Per fer-ho hem utilitzat la taula de llum, aprofitant així els canvis de colors per l’estimulació sensorial. També hem utilitzat una paella i una cassola de la cuineta, i el nostre mini cullerot soper que ens va molt bé per fer transvassaments! A més hem fet servir les mans per notar el tacte divertit d’aquestes boletes que han acabat per tot el menjador! 😄

Ens ho hem passat molt bé i de ben segur que hi passarem moltes altres estonetes! Gràcies tieta!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s