Si no neva… fem nevar!

El temporal ha arribat a casa nostra, però no en forma de neu! Com que al carrer, de moment, no l’hem vist… Avui hem jugat amb un material de color semblant i que s’ha transformat en moltes altres coses! A la instal·lació que he muntat hi he posat confeti de color brillant, dues fustes rodones, un pinzell i petits gots de plàstic. Com sempre, cal vigilar amb aquest material, però si en fem un bon ús i estem atents el podem gaudir molt.

Avui hem fet pastissos, pizzes i hem celebrat aniversaris varis bufant espelmes imaginaries! Tot segons el que l’Arcadi anava proposant amb les seves parauletes i pronuncia particular: “pizza”, “pastís”, “felicitats!”, “bufa”, “tomata”, “dit”, “peu”, “cabells”, etc.  Ens hem tirat aquest confeti pel cap, per les mans, pels peus i pels cabells! Hem omplert petits gots, l’hem escampat amb pinzell, l’hem fet entrar pels foradets de les fustetes…

El que us puc assegurar és que hem fet una bona estesa que ha acabat amb dutxa inclosa!

Sempre és millor la neu de veritat… però de moment, la seguirem esperant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s