Com fer de tiets i no morir en l’intent!

Entretenir els nebots pot suposar una gran aventura i, al mateix temps, una gran oportunitat per provar activitats artístiques, sobretot quan es disposa de poques joguines per mantenir-los distrets! Materials com pedres, rotllos de paper de wàter, petxines i pinyes de blat de moro són alguns dels materials preferits per jugar quan ens visita el nostre nebot de 3 anys! Aquest cap de setmana els materials estrella han sigut tintes de retoladors reciclades (retoladors que ja no ratllen es deixen amb aigua unes hores i aquesta tenyida del color del retolador ens serveix per tornar a pintar amb pinzells!) i taps de suro (reciclats pel padrí i que també seran introduïts la setmana vinent als espais d’aprenentatge de l’escola). Així doncs, de reciclatge en reciclatge vam passar un matí ben entretingut! Vam crear dues obres amb la tinta i vam jugar una bona estona creant cases i pàrquings pels “playmobils” amb els taps de suro. Recursos fàcils que permeten gaudir, crear i aprendre al mateix temps. Ens ho vam passar genial! 😀

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s