T’estimo tant…

Aquest any la mona del fillolet ha anat acompanyada d’un regal molt especial, un llibre personalitzat! El podeu crear a través de la web micuento, on també hi trobareu altres títols força interessants. El nostre escollit ha sigut: T’estimo tant (Benjamí), és un llibre fantàstic i ple d’amor, ideal per transmetre tot allò que sentim quan estimem! El nom de la persona que escollim surt integrat en el text de totes les pàgines del llibre, i, a més, també hi podem incorporar una fotografia personalitzada a l’inici de la història. Cal dir, però, que els dibuixos no són personalitzats, tot i això, és una bona proposta! He de dir-vos que al fillolet li va agradar molt i es va emocionar! 😀 Què bonic és ser Padrineta!

IMG_20200518_171939

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s