Bellesa efímera

Tens tantes coses

però sempre tens ànsia de més

para de mirar tot el que no tens

i mira’t tot el que sí

-on rau la satisfacció

(Rupi Kaur)

La primavera ens permet endinsar-nos en el món de les flors. Sortim a passejar i podem contemplar-ne moltes varietats depenent de la zona on ens trobem. Les podem observar, olorar i collir-les amb moderació per explorar-les i conèixer-les millor. Les flors ens permeten una possiblitat gairebé immensa de joc i d’experimentació i aquests dies ho aprofitem al màxim!

L’activitat d’avui és molt fàcil i molt probablement vosaltres ja l’heu fet casa. Es tracta de fer glaçons de flors. He de confessar-vos que, avui, m’ha agradat més fer l’activitat a mi que a l’Arcadi! En primer lloc, hem collit algunes flors del nostre entorn i n’hem recordat el nom (malves, ruelles, margarites…) i les hem posat en una glaçonera amb formes d’estrelles. En segon lloc, hi hem posat aigua, i, finalment, ho hem deixat unes hores al congelador. Després d’aquesta primera part, hem preparat uns platets per posar els glaçons i poder experimentar amb ells.

Com que el dia era calorós, però al mateix temps ideal per fer aquesta activitat, els glaçons s’han desfet força ràpid! Per tant, hem pogut viure una situació efímera aprenent que, a vegades, cal prestar atenció plena a coses boniques que tenen curta durada, coses senzilles que ens omplen de vida, com reflexiona el poema de Rupi Kaur.

Avui hem gaudit a flor de pell d’un breu i preciós espectacle de flors i gel: “mira’t tot el que tens” i aprèn a gaudir!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s