Tardes fosques, taula de llum :D

Ja fa gairebé més de mig any que el nostre papa (que està fet un manetes!), ens va crear una taula de llum tot refent una d’aquestes taules Latt d’Ikea. Us deixo un link amb la pàgina web Ticumiku on s’ensenyen els passos per si us animeu! També hi podeu comprar alguns materials per fer-la o podeu buscar altres alternatives més econòmiques 😀

Malgrat els esforços del papa per tenir-la enllestida, i la meva il·lusió per estrenar-la, fins fa poc, l’Arcadi no feia gaire cas a aquesta gran obra d’enginy! Però ja fa uns dies que, amb l’arribada de la llarga foscor de les tardes de tardor, ens hi anem entretenint amb tota mena de materials!

Avui hi hem jugat amb cosetes ben senzilles: culleretes de gelat i vasets de plàstic. Hem posat i hem tret culleres, hem apilat vasets, hem fet trenets, flors… i també hem classificat colors (a més de tot el que anava fent l’Arcadi al seu aire!).

Així doncs, hem gaudit d’una estona de calma i família experimentant amb nous materials! Esperem seguir amortitzant aquesta creació casolana! 😀

s_IMG-20191108-WA0021~2s_IMG-20191108-WA0030~2s_IMG-20191108-WA0045~2s_IMG_20191108_184322s_IMG-20191108-WA0015~2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s