Frida Kahlo: a passionate life!

Els alumnes de 6è seguim amb el projecte d’anglès que vam iniciar partint de l’artista Rebecca Louise Law. Les seves flors ens han portat a descobrir per quin motiu aquestes també eren un element important en la vida de Frida Kahlo. Així doncs, hem redissenyat la nostra instal·lació incorporant quadres que representen diverses etapes de la vida de Frida (i que ella mateixa va pintar).

“La Llorona” (de Chavela Vargas) es sentia de fons i una atmosfera de llum vermella ens embolcallava mentre escrivíem, pintàvem, descobríem i imaginàvem com va ser la vida d’aquesta artista. De tot aquest procés ens quedem amb una paraula clau: LOST. I és que ens hem adonat que la Frida va perdre moltes coses al llarg de la seva vida: els fills, la cama, els/les amants…

Sens dubte, malgrat tot el patiment que Frida va suportar, va viure la vida amb passió. Així ho va plasmar també en el seu últim quadre: Viva la vida! (1954)

La nostra pròxima missió és comprovar les  hipòtesis que avui hem fet sobre la seva vida a través dels seus quadres! Per fer-ho ens ajudarem del llibre “Frida Kahlo, una biografia” de Maria Hesse. Un recurs fantàstic, ple d’il·lustracions i de vivències de l’artista!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s