Regals del cel

Quan a casa nostra neva, ens cau un regal del cel. Els ulls dels nostres petits s’il·luminen i les ganes de sortir al carrer arrosseguen a tota la família. Avui hem passejat per sobre un mantell blanc farcit de neu verge que ningú havia trepitjat. Hem sentit aquella calma que només transmet la neu, aquell silenci en plena natura que només quan es viu es comprèn.

La neu ens aporta també moltes possibilitats pel joc, i així ho hem aprofitat! Hem fet un ninot de neu, ens hem llençat boles, hem tret les excavadores per fer de les seves, hem fet angelets a terra… i també hem aprofitat per agafar una miqueta de neu i entrar-la a casa per manipular-la! Feia molts dies que no trèiem la pols al colorant i avui ha sigut una ocasió magnífica per manipular-lo! El colorant, amb la neu, es converteix en un espectacle brillant de colors! Hem creat una sensorialitat visual fascinant, però també hem explorat altres aspectes com ara el gust i la temperatura.

Hem començat tenyint la neu però separant els colors, i després els hem ajuntat per veure què passava: tot de colors anaven sorgint! Remenant i remenant també hem comprovat com la neu es transforma en aigua! Però encara hem explorat més enllà! L’Arcadi ha utilitzat un mocador de paper que hi havia per eixugar algunes gotes i l’ha posat dins dels bols jugant a amarar-lo d’aigua i a escórrer-lo, així hem vist com s’ha tenyit de color lila. Partint d’aquesta experiència l’Arcadi ha volgut provar-ho amb altres papers i amb l’altre bol, comprovant així com succeïa el mateix però amb colors diferents. Les derives que pot prendre una proposta inicial són sempre fascinants, sorprenents i creatives!

Aquesta ha sigut una de les activitats d’avui, pròximament us mostrem més fotos de la sessió d’excavadores!

Fins aviat i a gaudir de la neu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s