Tocant el Nadal!

Amb l’arribada del Nadal hem aprofitat per incorporar les seves possibilitats en les safates sensorials d’educació infantil. Els materials en relació amb el Nadal poden ser molt variats, a més de fascinants, preciosos, festius, brillants i econòmics! Podem trobar des d’elements més naturals com pinyes, branques, tronquets, farina, aigua, etc. fins a d’altres més ornamentals com purpurina, confeti brillant amb formes festives, boles de decoració, etc. Combinats de formes diverses ens aporten molts beneficis en les creacions de les safates d’experimentació. La manipulació d’aquestes ens permeten treballar la motricitat fina i desenvolupar la creativitat, la imaginació, l’estimulació multisensorial i la coordinació òculo-motora. També ajuden als infants a experimentar i a reconèixer textures, colors, temperatures, materials… Poden ser un bon recurs per ajudar a buscar moments de calma, de relaxació i de concentració. A més, ens agraden molt perquè respecten els moments evolutius de cada nen i nena, permetent treballar de forma individual o en petits grups internivells.

Us deixem amb algunes propostes que hem preparat per a aquesta temporada nadalenca!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s