Donem amor al retolador!

Fins ara teníem força trencaclosques d’encaixos (molts dels quals heretats dels nostres estimats cosins :D), però cada vegada són més fàcils de fer i hem de començar a buscar alternatives més complicades! Existeixen trencaclosques amb força peces aptes a partir dels 3 anys, però l’etapa dels 2 als 3 queda una mica coixa. O són jocs molt fàcils, o molt difícils, a vegades costa trobar un terme mig. Ara per ara, anem recopilant algun que altre trencaclosques que anem comprant o que ens arriba de regal, però no sempre tenim pressupost disponible i tampoc cal consumir en excés!

Davant d’aquest panorama hem decidit fer uns trencaclosques nosaltres mateixos. Segurament que vosaltres també ho heu fet a casa ja que és una activitat molt fàcil i que complementa els jocs que tenim! Les imatges són prestades de moltes de les il·lustracions que podeu trobar a Pinterest. N’hi ha moltes i de molt boniques, només cal una mica d’inspiració i posar molt d’amor al retolador! 😀

Aquesta vegada només hem retallat les imatges en porcions quadrades però també podeu fer-ho en la forma tradicional de trencaclosques. Probablement en farem més! És un material fàcil, bonic i adaptable als gustos dels nostres infants! També ens va molt bé per treballar el vocabulari que a nosaltres ens interessi. 

Us animeu?

Fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s