Plaers gelatinosos

Gelatina: llefiscosa, dolça, fresca, enganxifosa, tremolosa, transparent, de llimona, de maduixa, gelatinosa, estètica, bella, ensucrada…

L’activitat d’avui ens ha permés desenvolupar la sensorialitat a través de la pell, de la boca, del nas, dels ulls i fins i tot de les orelles quan escoltàvem el plaent xof-xof de posar les mans entre aquesta substància tan atractiva!

També hem fet transvasaments transformant així el groc i el vermell en taronja i creant finalment un mar gelatinós. Quin plaer enfonsar-hi les manetes! També ha sigut inevitable anar a buscar els pirates de playmobil per banyar-los en aquest mar roig!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s