Contrastos visuals

Algunes activitats sensorials que podem crear pels nostres fills poden girar entorn el color blanc i el color negre. Com ja sabeu, durant els primers mesos de vida, els nadons aprecien millor aquells objectes i joguines que ofereixin un major contrast de colors.

El contrast ajuda a augmentar la concentració i estimula les connexions de la via visual. Uns bons aliats durant els primers tres mesos de vida poden ser el color blanc, el negre i el vermell! A partir dels quatre mesos la percepció dels diferents colors va augmentant fins arribar a veure una gama cromàtica més àmplia.

Avui, remenant per diferents blogs, he trobat el següent link d’on he baixat el descarregable d’avui: http://www.littlelifelonglearners.com/2016/09/high-contrast-visual-stimulation-newborns-babies.html/.

s_792361273821633f9dd5a47189e0230e (1)

Es tracta d’unes targetes que podem imprimir a casa i posar-les en diferents llocs: dins del bressol, en una paret, en un armari, al costat del canviador, etc. Cal que sempre estiguin a l’alçada de la vista dels petits!

L’autora d’aquesta recurs és la Casey, mestra i mare de Brisbane (Australia). Podeu aprofitar per fer una ullada al seu blog on ofereix molts recursos, sobretot en relació a diferents escenaris de joc simbòlic!

s_IMG_20180813_164246 (1)

s_IMG_20180813_163009 (1)s_IMG_20180813_162951

2 comentaris

  1. Marta

    Fantàstic quan arribi el moment ho posarem en pràctica! Kisses!

    M'agrada

    1. 🙂 Anem fent motxilla per compartir! 😉

      M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s