Contrastos mòbils

Avui comparteixo una activitat diferent relacionada amb l’estimulació visual dels bebès: un mòbil de contrastos en blanc i negre. És molt fàcil de fer, molt econòmic,  fàcil de renovar i de transportar! Més endavant també hi podeu afegir el color vermell per ampliar la gama cromàtica.

Els materials utilitzats són els següents, però podeu modificar-los segons el que tingueu a casa!

4 boles de porexpan

4 pals de fusta

Fil de cosir

Grapes

Cordó

Retolador negre

Una vegada pintades les boles i penjades dels pals de fusta, hem fet aguantar el mòbil en un raconet del menjador. L’Arcadi, des de la seva cadireta (que últimament ja ha passat a ser multifuncional! :D) el pot anar contemplant a ratets! També podeu  traslladar  el mòbil en diferents llocs, per exemple, al bressol o al llitet.  Quan estigueu cansats de veure aquestes boles, sempre les podeu renovar en un obrir i tancar d’ulls! Tot depèn de la vostra inspiració…!

s_IMG_20180818_135842s_IMG_20180818_140103s_IMG_20180818_140209s_IMG_20180818_140018

1 comentari

  1. Marta

    M’encanta!!!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s