Inspiring class…! Idees per renovar l’aula!

Aquí teniu algunes propostes inspiradores per si voleu renovar el disseny de les vostres classes de cara l’any vinent! L’estiu ja és aquí i ara tenim una mica de temps per replantejar els espais on passem tantes hores durant el curs! Raconets de lectura, espais creatius, taules d’escriptura, frases que inspiren… Un recull que podeu imprimir, ampliar, i personalitzar en forma de moodboard!

“El moodboard o tauler (panell) o mur inspiracional és una mena de collage d’idees inspiradores al voltant d’un mateix tema. El moodboard ajuda de forma senzilla a visualitzar i ordenar totes les idees que expressen l’essència del tema que s’està treballant”.

Si voleu realitzar el vostre propi moodboard us recomano fer una cerca a la font inesgotable d’idees: “Pinterest” i recollir-les posteriorment en diferents programes com:

Picmonkey:

https://www.picmonkey.com/es/

GoMoodboard:

http://www.gomoodboard.com/

Canva:

https://www.canva.com/

Personalment, us recomano Canva per la seva facilitat d’edició i múltiples possibilitats de formats: presentacions, collage, targetes, pòsters, etc. Pels que sou menys digitals i esteu enganxats al handmade, també podeu realitzar un moodbard fet a mà sobre una cartolina o un panell de suro o fusta. En aquest hi podeu incloure les fotografies que heu cercat, però també retalls de roba, cintes, postals, fragments de revistes, frases, etc. Elements que us ajudin a completar la vostra idea de forma global i creativa!

Aquesta és una pràctica que estem realitzant dins el curs “Creativitat i Innovació a l’aula” coordinat per Damàs Basté dins de l’Escola d’Estiu del Campus ACTE. Anem recollint idees per anar fent créixer els nostres recursos i la nostra creativitat!

 

 

1234

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s