DESENVOLUPANT LA CREATIVITIAT EN LA LLENGUA ANGLESA MITJANÇANT PRESENTACIONS ORALS A TRAVÈS DE LES TAC: UN CAS D’ESTUDI. Georgina Llobet Bernaus, Universitat de Lleida.

Escriure sobre les nostres experiències ens ajuda a reflexionar i a millorar en la nostra pròpia pràctica professional. Escriure també ens permet enregistrar les nostres accions per poder recuperar-les, revisar-les i modificar-les. El següent article és un breu resum del Treball Final de Màster d’Educació Inclusiva que vaig cursar durant l’any 2013-2014. Aquest recull un cas d’estudi on es pretenia desenvolupar la creativitat mitjançant la llengua anglesa i l’ús de les TIC amb alumnes de Cicle Superior dins l’assignatura d’Anglès. Podeu descarregar-lo en el següent enllaç:

desenvolupant-la-creativitiat-en-la-llengua-anglesa-mitjanc%cc%a7ant-presentacions-orals-a-traves-de-les-tac

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s