Pedagogías invisibles. DE-CONSTRUIR: el espacio como herramienta de transformación en el aula

L’aula, l’escola, el pati… espais on alumnes i mestres habiten durant llargs períodes de temps. Com són aquests ambients? Faciliten aprenentatge? Permeten desenvolupar un sentiment de pertinença? Hi estem a gust? En el curs De-construir celebrat a Madrid pel grup Pedagogías invisibles hem pogut reflexionar sobre aquests aspectes. Hem pogut veure experiències d’Espanya i d’altres països on l’espai és un tema a debat, important, proper i sobre el qual cal reflexionar-hi. Experiències com les que ens van explicar Atxu Amann, Basurama, Pez Arquitectos, Adolf Murillo i el Col·legi Montserrat de Madrid, entre d’altres, van endinsar-nos en transformacions educatives que s’estan produint en l’actualitat. Us deixo amb algunes preguntes per reflexionar…

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s