Textures làctiques

La proposta d’avui és plena de colors i de materials culinàris: iogurt, colorant, sucre, culleres i motlles de magdalenes petits de silicona.

La disposició dels materials en forma de cercle conviden a treballar dins d’un espai acollidor i de calma, acompanyat també amb colors pastel que fan més bonica aquesta composició. Aquests colors els hem creat simplement afegint unes gotes de colorant alimentari dins de cada bol de iogurt: blau, vermell i groc.

L’Arcadi ha començat de forma tímida a posar culleretes de cada color dins de les magdalenes. Primer no barrejava els colors, però, després, poc a poc, les culleres anaven deixant rastres de colors preciosos entre els bols i això ha convidat a experimentar amb la barreja! Finalment, hem acabat pintant el terra amb iogurt i també tot el nostre cos! La nostra pell ha fet un “peeling” làctic genial!

Com m’agrada veure com les textures amb les que treballem s’escampen per tot el cos! Hem d’acabar de gaudir d’aquests dies de calor que permeten experimentar més fàcilment sense roba!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s