Batecs de gel

“Tu obra es un poema que…

Derrite, transforma, ilusiona..

No perdura en el tiempo

Nos exige el ahora,

Instante que emociona

Qué valioso el intento!

Dar forma a una idea

Transmitir un pensamiento

Dejar volar el viento

Y para ello… la nieve y el hielo”.

 (Karina González)

Com el poema, avui el joc ens ha permès instants que emocionaven. Quina bellesa i seducció més gran ens transmet el gel! Efímer, refrescant… L’aigua com a element evocador de la vida, de purificació, de regeneració… Gel a flor de pell, unit al cos i desfent-se entre els dits de les mans, deixant rastres entre la pell dels braços, de les cames i dels peuets.

Fa temps que teníem pendent la proposta d’avui, així que la calor d’avui ha propiciat posar-la en marxa! Nosaltres hem utilitzat motlles de magdalenes, boletes de feltre de colors i joguines que ens permeten picar i esculpir el gel, però les possibilitats són immenses! El resultat ha sigut una combinació fascinant entre els cristalls de gel i els colors brillants i alegres de les boletes.

Primer hem contemplat a nivell visual els gels, i, a poc a poc, l’Arcadi hi ha anat interactuant amb les mans, explorant les sensacions de fred en el seu propi cos i també en els nostres! Després ha anat picant els gels amb els diferents instruments. Finalment,  ha demanat un got amb aigua i hem acabat posant els gels a dins, observant així com amb el contacte amb aquesta facilitava el canvi d’estat de sòlid a líquid i acabant descobrint les boletes interiors! El joc encara ha seguit una estoneta més posant les boletes dins del got d’aigua, traint-les, classificant-les per colorets, fent sopetes…!

Segur que repetirem el joc d’avui i experimentarem amb altres elements! El gel ens dóna possibilitats fantàstiques en els jocs sensorials!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s