Corones que respiren!

Feia molts mesos que no recordava com era sentir-me amb mi mateixa abans de tenir a l’Arcadi. Conduir per una llarga carretera de muntanya, sola, sense estar pendent d’haver de parar en qualsevol racó de forma sobtada. Compartir una estona intensa amb unes noies fantàstiques, envoltada de molta alegria, sense estar a l’aguait d’haver-me d’aixecar a socórrer un plor. Aviat se’ns casa la Gisela i el seu comiat de soltera va ser una oportunitat per descansar unes hores, agafar energia nova com a mare, respirar aire i desconnectar (tot i tenir mig cor pendent a casa!).

Era el primer dia que fent lactància a demanda deixava a l’Arcadi amb el seu pare juntament amb unes poques bosses de llet extreta amb el famós “sacaleches” i, per si de cas, un bon pot de llet en pols en cas d’haver de salvar la gana que quedés pendent… He de dir-vos que com l’experiència va anar molt bé,  segurament repetirem algun altre dia, però aquest cop per compartir una estona en parella 🙂

s_IMG_20180915_170011s_IMG_20180915_170706s_IMG_20180915_171833

s_IMG_20180915_171028

Al llarg del dia vam fer moltes activitats, però la que us deixo aquí és la corona de flors que vam realitzar com a taller. Una experiència molt “cool” que sembla que s’ha posat de moda entre els esdeveniments com el que vam celebrar nosaltres. Segur que alguna de vosaltres ja ho heu posat en pràctica amb més o menys satisfacció final! Nosaltres ens ho vam passar molt bé! A més a més de ser una activitat compartida en bona companyia, també és un taller que podeu posar en pràctica amb els vostres nens i nenes! Podeu fer un passeig pel camp o pel bosc, investigar el nom d’algunes plantes i flors, fer recol·lecta i crear una corona decorativa! Fins i tot és una activitat interessant per treballar a l’escola en qualsevol assignatura. És per aquests motius que avui he inclòs aquesta experiència al blog, per rescatar-la i tornar-la a posar en pràctica en algun altre context!

Per acabar, també volia felicitar a la nostra núvia i desitjar-li el millor en aquesta nova etapa. Gisela, ets una noia molt especial, de bon cor,  sempre disposada a ajudar amb una rialla a la cara! Vam compartir un dia molt especial amb tu i aquí en guardarem un petit record 😀 Et desitgem el millor!

s_IMG_20180915_170714s_IMG_20180915_174536

IMG-20180915-WA0071_2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s