Contrastos de colors i de caragols

“Les casualitats no existeixen”. Segur que alguna vegada heu pensat en aquesta frase… Això és el que em vaig dir fa uns dies quan vaig entrar en una llibreria i el primer llibre infantil que em cau a les mans és de contrastos! Just aquella setmana havia fet algunes de les publicacions al blog en relació aquest tema. Havia pensat comprar un llibre com aquest per l’Arcadi, però la idea m’havia marxat del cap entre altres mil coses que darrerament em costa retindre per falta de son 🙂 Per això, casualitats o no… el llibre em va trobar! El que més em va fascinar va ser la tapa. En aquesta hi podeu veure un caragol de terra tot i que el llibre es titula “El mar”. I doncs? Què hi fa un animal terrestre a la portada? No podria ser un pop o fins i tot una medusa amb mirall incorporat? A partir d’aquí… cadascú que faci les seves interpretacions! Potser és un error malèfic per fer confondre als més petits, o podria ser l’inici d’un conflicte per generar nous aprenentatges… qui sap! Deixant aquest “detall” de banda, la veritat és que el llibre està molt bé pel que fa als contrastos de colors: blanc, negre i vermell, i al seu interior sí que hi ha animals del mar! El mirall de la portada fascina a l’Arcadi, que s’hi mira al mateix temps que va passant pàgines entre mans, peus, boca i babes! A més a més, el llibre és de roba, molt tovet i fa sorollets! Tota una adquisició que volia compartir amb vosaltres!

 

s_IMG_20180905_162550s_IMG_20180905_162826s_IMG_20180905_162813s_IMG_20180905_162527

1 comentari

  1. Anna

    Molt xulo!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s