Educació física i art contemporani

Viure l’educació física i l’art contemporani al mateix temps, és possible? Irene López (mestra d’Educació Primària amb menció d’Educació Física i doctoranda en Educació, Societat i Qualitat de Vida) presenta propostes inter i transdisciplinars entre aquestes dues matèries en formació inicial de mestres. És un plaer haver compartit més de 7 anys de formació amb ella i contemplar les pràctiques que proposa on l’educació física va més enllà sobre com molts de nosaltres la comprenem. Us deixo amb l’últim taller que va realitzar amb els alumnes de la FEPTS de Lleida: Art Motion

1 comentari

  1. És un plaer també per a mi haver compartit aquests anys de formació amb tu… però aquí només s’acaba una etapa i s’obren nous projectes! Moltes felicitats pel blog, ens anirem seguint en el nostre becoming! 🙂

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s