Els llits dels altres. Anna Punsoda

Admiro profundament a les persones que poden vacil·lar de talent, fama i riquesa però són immensament humils i quan tu els fas un elogi et desvien la conversa o pronuncien un “Ai mira…” “Sí… mira…” i s’interessen ràpidament per la teva vida. Felicitem a la nostra Punsoda humil, treballadora incansable i farcida de talent per aquest llibre que ens ha reglat i que arriba a les més fosques profunditats de les nostres ànimes. Desitgem trobar més vespres de tardor per compartir junts i veure com l’Aloma, el Roger, l’Arcadi (i els pròxims que vindran) s’empaiten pels carrers del petit poble de Concabella, escoltant com ressonen les seves rialles a l’aire. No us perdeu la seva obra, ella no us ho dirà però apareixerà en les vostres vides. Potser us deixarà anar un “Sí… mira… sortiré al telenotícies” com aquell qui diu: “Ara vinc, que vaig a comprar el pa”. Et desitgem el millor i molts més èxits!

 

IMG_20181021_162557IMG_20181020_195621

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s