III CONGRÈS HÍBRID ENTRE ARTS, CIÈNCIES I EDUCACIÓ

En el III Congrès Híbrid entre Arts, Ciència i Educació celebrat a la Universitat de LLeida  vam tenir l’oportunitat de conèixer en primera persona a l’artista convidat Daniel Canogar i explicar una experiència relacionada amb les seves obres que vam treballar mitjançant un projecte desenvolupat la nostra escola (St Josep Vedruna Tàrrega). La confèrencia que vam presentar juntament amb dues alumnes que havien participat en el projecte es titulava: “Daniel Canogar: Fuente de inspiración en proyectos de Science e inglés”. La presentació mostrava una pràctica del nostre treball docent dins de l’àrea de llengua estrangera (anglès) i que estava basada en la metodologia d’aprendre i comunicar a través de l’art contemporani. El fet que Canogar hi assitís com a artista convidat ens va permetre poder exposar i reflexionar sobre els processos d’aprenentatge viscuts a l’escola amb les seves obres d’art, rebent un feedback directe amb l’autor i el públic assistent. Us deixem amb algunes de les imatges del congrès i el recull del procés i les produccions dels alumnes exposades al nostre centre!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s