Infant Zoo: estimulació visual

En una de les publicacions anteriors parlàvem de la importància dels contrastos de colors en l’estimulació visual dels bebès. La proposta d’avui segueix també en aquesta mateixa línia, però hi hem afegit un color més: el vermell! Ja vam explicar que juntament amb els contrastos de blanc i negre, aquest també és un color molt viu que perceben molt bé els nadons de pocs mesos.

No sóc molt amant de posar pantalles davant dels nens, però, com tot, si es fa amb moderació i coneixement, pot ser molt beneficiós, i més quan es tracta de les noves tecnologies. La primera pantalla a consciència que ha mirat l’Arcadi ha sigut avui, i ho ha fet a través de l’iPad. Cercant per les xarxes he trobat l’aplicació “Infant Zoo” que permet l’estimulació visual a través d’imatges en moviment de contrastos blanc, negre i vermell. És una aplicació que es recomana fins i tot per recent nascuts (una mica agosarat però segur que més d’un ja l’ha fet servir!).

Està disponible per iPad i per iPhone, tot i que si aneu a Youtube i poseu: “Infant Zoo”, trobareu un vídeo on no podreu interactuar amb el joc però veureu com es reprodueixen les imatges, una activitat que ofereix igual la mateixa aplicació.

 

Després de provar-la a casa, us he de dir que sembla ben entretingut! Fins i tot entre tots dos es pot jugar amb el mode “Play”. Les figures fan sorollets molt divertits també!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s